Брава Gerda Tytan ZX LK

Брава Gerda Tytan ZX LK

Производител: Gerda
Код на продукта: Gerda Tytan ZX LK
Наличност:
В наличност
Цена: 214,10 лв.

Възможни опции

Описание

Съдържание:

  • Брава
  • Ключове
  • Розетка
  • Гаранционна карта
  • Насрещник
  • Инструкция за монтаж
  • Декоративни елементи


Спецификации:
Брава GERDA Tytan ZX е с патрон отвън и врътка отвътре. Има функция антивзлом (при заключване два пъти отвън, отвътре врътката се блокира и е невъзможно изнасянето на големи предмети през вратата от крадци). Бравата има патентована система с 4 000 000 000 комбинации на ключа, осигуряващи уникалност на всяка брава. Сертификат клас С, съответстващ на най-високия 7 клас на сигурност по европейския стандарт EN. На място № 1 по сигурност в сектора за допълнителни заключващи системи. Герда е разработена с титанова защита от пробиване и рязане. За езиците и централния конус за подвеждане на ключа са използвани титанови сплави – трудно се пробива конус дори от мек материал/.
Брава GERDA Tytan ZX се монтира на врата с дебелина от 5 см. до 8 см. Брава ZX с удължени ключове има вариант само за дясна врата. Може да се монтира и на лява врата, при което само посоката на въртене на ключа ще бъде в обратна посока(при заключване се върти към пантите). За лява врата над 5 см. може да се постави и съответната лява брава със стандартни ключове като поръчате и удължени/заплащат се допълнително/- заедно с тях получавате и стандартните от бравата
Ключът на Герда е с обемна секретност – кух/с отвор по оста/ и нарязан от четирите страни. Изключително прецизно влиза в бравата. Дубликат се изработва само на оригинална машина предоставена от ГЕРДА с легитимиране чрез картата на продукта, личната карта на собственика и 2 броя оригинални ключа.