Брава Gerda Tytan ZE1

Брава Gerda Tytan ZE1

Производител: Gerda
Код на продукта: Gerda Tytan ZE1
Наличност:
В наличност
Цена: 377,70 лв.

Възможни опции

Описание

Съдържание:

  • Брава
  • Ключове
  • Розетка
  • Гаранционна карта
  • Насрещник
  • Инструкция за монтаж
  • Опаковка

Спецификации:

Брава GERDA Tytan ZE1 WP, допълнителна, с врътка, скоба и аларма. Скоба за открехване 10 см (като при верижка) без вратата да се отключва. Интегрирана алармена система в бравата, задействаща се при натиск върху скобата или резетата над 50 кг. Алармата се включва при опит за избиване на вратата или когато отвътре се открехне скобата, а отвън се опитат давлязат със сила. Брава GERDA Tytan ZE1 WL е сертифицирана за взломоустойчивост по EN 12209-2005 клас 7, който е максимален за механични заключващи системи. Патентована система с 4 000 000 000 комбинацин на ключа, осигуряващи уникалност на всяка брава. № 1 по сигурност в сектора за допълнителни заключващи системи.
Брава Герда ZE1 WL може да се монтира на всички видове входни врати с дебелина до 50мм. от 50мм до 85мм поръчайте удължените ключове,а от 85мм до 95мм поръчайте дългите ключове.В комплекта влиза и бронировка.
Ключът на Герда е с обемна секретност - кух/с отвор по оста/ и нарязан от четирите страни. Изключително прецизно влиза в бравата. Дубликат се изработва само на оригинална машина предоставена от ГЕРДА с легитимиране чрез картата на продукта, личната карта на собственика и 2 броя оригинални ключа. Бравата е с титанова защита от пробиване и рязане / използването на титанови сплави за езиците, и централния конус за подвеждане на ключа - трудно се пробива конус дори от мек материал/, Ключ с обемна секретност - кух/с отвор по остта/, изключително прецизно влиза в бравата, нарязан от четирите страни- изработва се само на оригинална машина предоставена от ГЕРДА.