За нас

Разберете защо Gerda са най-надеждните допълнителни брави в Света!

Бравите Gerda се произвеждат в Полша повече от 25 години. Марката е иновативен лидер в областта на заключващите системи, като екип от инжинери се стреми към усъвършенстването на своите продукти четвърт век. Бравите Герда са сертифицирани за качество и сигурност: iso

По-долу можете да разберете защо Gerda е лидер в производството на заключващи системи:   

Уникалните профили на ключовете

Разполагат с 4 000 000 000 комбинации на профила, специален зъб, който се разпознава от патрона и тогава позволява отключване. Кухият профил в средата на ключа е разработен само за уникалната ключалка на брави Gerda. Всички ключове Gerda са изработени от масивна стомана която предотвратява счупване или изкривяване на ключа. В края на ключа е разположена глава с удобен захват, изработена от висококачествена пластмаса.

Подсилен титаниев корпус

Корпусът на бравите Gerda е изработен от титаниева сплав, която съчетава в себе си компактен размер и максимална сигурност срещу разбиване. При стандартен монтаж на бравата се монтират до 6 масивни стоманени болта, които подсигуряват допълнителна здравина и плътно прилепяне за вътрешната страна на вратата, след което се монтиратдекоративни елементи скривайки болтовете.    

Удебелени и подсилени езици

Заключващите езици на бравите Gerda са проектирани да минават през цялата брава, осигурявайки балансирано натоварване при натиск. Езиците са изработени от удебелена обогатена стомана, което пречи на счупването или изкривяването им.  

 

Външен патрон

Едно от най-големите предимства на бравите Gerda е техният уникален профил на патрона, който разполага с 16 щифта и 4 000 000 комбинации. Патронът на бравите Gerda е изработен от удебелена обогатена стомана което затруднява пробиването му. Профилите са изработени в 2 варианта: за врати до 5см и врати до 9см, като след монтаж в комбинация с розетка външната страна на вратата е съвсем гладка - т.е. без издутина от патрона, което осигурява защита срещу счупване.

.

Допълнителен стопер

Всяка брава Gerda разполага с допълнителен стопер, който се монтира напречно на бравата, през самата врата, подсигурявайки допълнителна устойчивост срещу къртене, чупене или дърпане на бравата.    

Допълнителните брави Gerda са №1 в България и в Европа по отношение на сигурност и надеждност.

Ако искате домът Ви да е добре защитен, сте попаднали на точното място. Продуктите на Герда са едни от най-добрите в Европа и цял свят, те са качествени и гарантират сигурност. Допълнителните брави са едно много добро решение за подобряване на сигурността. Ние сме специализирани в монтажа и ремонта на допълнителни брави Gerda. Те са подходящи за почти всички видове входни врати. Отключването на брави Gerda и до ден днешен е непреодолимо препятствие за ключарите и крадците. Това безспорно нарежда Gerda на място № 1 по сигурност в сектора за допълнителни заключващи системи. Забележка: Препоръчваме Ви, преди да предприемете закупуване или монтаж на заключваща система, да се свържете с наш професионалист, който по телефона или на място да Ви консултира – препоръча най-доброто за Вас решение.